Anno nekem is azt mondta az újságíró ,,sajtószabadság van" így mindent megírhatott rólam . 
Ja, értem nekem nem volt zsíros ügyvédem így mindent lehetett.

Nem biztos, hogy mindenki egyetért ezekkel a véleményezésekkel, sőt mondhatni ez csupán egy sajátos nézőpont. Az éremnek két oldala van.
Viszont nem mindegy melyik oldalon vagyunk mikor a tapasztalatokat szerezzük,vagy csak véleményt nyilvánítunk,úgy hogy még nem is látjuk át a dolgot.
Nem mindenki választja ezt a helyzetet , van, hogy elkerülhetetlen, na és van akinek ez a munkahely :) :D

Szabályok innen - szabályok onnan, a nézőpont nem mindegy

Véleményt nyilvánítani sem biztos, hogy nagyon érdemes, mert, aki esetleg magára ismer, az sérelmezi, a dolgot pedig mindent elkövetek, hogy konkrét személyt ne említsek.

Kisemberen lehet csak igazán példát statuálni. Egyszer- csak egyszer látnánk, hogy az igazságszolgáltatás mindenkit utolér. Erre még azt hiszem várni, kell.....(na de ha nem tudják már eltusolni akkor meg a felelősségre vonás nagyon kis ejnye.bennye :))

Ha ítélet miatt szükségszerű a letöltés, az idő sem mindegy, a miértje meg főleg nem. 
  folyt.köv.

Szerző: ennmary  2012.12.02. 13:55 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dorton.blog.hu/api/trackback/id/tr764942884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása