Mi van már ebben a világban? Kérdezhetnénk jogosan a hír hallatán: egy fegyveres rablással vádolt 21 éves - korábbi állampusztai fegyőr -T. Szabolcs azt vallotta a Kecskeméti Törvényszéken, hogy uzsorakölcsönnel zsarolta és életveszélyesen fenyegette egy kollégája, ezért vetemedett a tett elkövetésére...
 
Az eset lényege, hogy az említett személy tavaly novemberben egy fegyvernek látszó tárggyal megfenyegette egy kalocsai játékterem alkalmazottait, majd mintegy 315 ezer forinttal távozott a helyszínről, ahol szerencsére senki nem sérült meg. Az bűncselekményt négy kamera is rögzítette, de ez sem segített felfedni az elkövető kilétét. Végül, körülbelül egy hónappal az eset után egy fiatal férfi azt állította a rendőrkapitányságon, hogy a bűncselekménytT. Szabolcs, az Állampusztai Börtön fegyőre követte el, vagyis ő maga.
 
T. Szabolcs kitálalt, elmondta, hogy egyik kollégája kényszerítette a tett elkövetésére, fenyegette és óriási összeget követelt tőle, ő pedig féltette saját magát és a családját is. Ezt a feltevést több bizonyíték is erősíti, sms-ek, banki kamerafelvételek, de az állítólagos fegyőr-uzsorás ügyében a rendőrök még nem jártak el, egyelőre tanúként fogják kihallgatni a bíróságon.
 
Akármi is lesz, egy dolog biztos: T. Szabolcs nem ússza meg a büntetést, így akár több évre is átkerülhet a rácsok túloldalára...


 

Szerző: ennmary  2012.12.19. 19:25 Szólj hozzá!

Címkék: rabló fegyőr

A bejegyzés trackback címe:

https://dorton.blog.hu/api/trackback/id/tr874973654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása